پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۱۲۰۶
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۴
رئیس اداره آموزش و ترویج منابع طبیعی گیلان، با اشاره به اجرای پروژه بانی جنگل در شهرستان سیاهکل، گفت: این پروژه به مدت پنج سال احیا و غنی سازی بخشی از جنگل تخریب یافته منطقه لیشک - حوزه ۲۴ ملکرود به مساحت ۹۱.۵ هکتار را دنبال می‌کند.
شعار سال: خلیل محمدی از برگزاری کارگاه «رویکردی بر مشارکت NGO‌ها در منابع طبیعی» و تور آموزشی - ترویجی «بازدید از پروژه بانی جنگل» در منطقه لیشک شهرستان سیاهکل خبر داد و اظهار کرد: این تور با حضور مسئولان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان و اعضای شبکه سازمان‌های مردم نهاد غیر دولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان برگزار شد.

وی با اشاره به اجرای طرح «کاروان نیکوکاری» در حاشیه این تور آموزشی و ترویجی با حضور هشت نفر از اعضای جمعیت هلال احمر استان، افزود: فاز نخست این طرح با رویکرد اجتماع محور در راستای حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی و با مشارکت و بهره مندی از ظرفیت مردمی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در سطح روستای لیشک اجرا خواهد شد.

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان، ترویج فرهنگ منابع طبیعی در بین آحاد جامعه، ظرفیت سازی و توان افزایی ذی نفعان، دست اندرکاران، جوامع محلی و بهره برداران در راستای توسعه پایدار منابع طبیعی، تقویت مشارکت مردم در حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی از طریق تسهیل گری، توسعه مسئولیت پذیری و فعالیت‌های داوطلبانه در میان جوامع محلی و کنترل و مهار عوامل تخریب منابع طبیعی را از جمله اهداف «کاروان نیکوکاری» دانست و متذکر شد: این کاروان با همراهی کارشناسان منابع طبیعی بر جذب همیاران طبیعت در سطح روستا‌ها تاکید دارد.

محمدی، با اشاره به اجرای پروژه «بانی جنگل» از سال ۹۹، خاطرنشان کرد: تفاهم نامه همکاری مشترک اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با موسسه سبزکاران بالان با موضوع غرس نهال و احیای عرصه‌های جنگلی اجرایی شده است.

وی هدف از تفاهم نامه مذکور را احیا و غنی سازی بخشی از جنگل تخریب یافته منطقه لیشک - حوزه ۲۴ ملکرود به مساحت ۹۱.۵ هکتار دانست و عنوان کرد: پروژه «بانی جنگل» به مدت پنج سال اجرا خواهد شد.

رئیس اداره آموزش منابع طبیعی گیلان، با بیان اینکه اقدامات آموزشی - ترویجی در جهت فرهنگ سازی منابع طبیعی یک راهکار زیربنایی و اساسی برای حفظ و توسعه منابع طبیعی کشور محسوب می‌شود، گفت: این اقدامات جلب مشارکت گسترده مردم را در حفاظت از منابع طبیعی به دنبال دارد.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از حکایت گیلان، تاریخ انتشار: ۵بهمن ۱۴۰۰، کد خبر:hekayatgilan.ir/۷۸۵۵
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین